بازدید ریاست واحد و اعضای هیات رئیسه از مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)

۳۰ تیر ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۵ کد : ۲۸۹۸

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب  به همراه جمعی از اعضای هیات رئیسه  ورئیس و معاون دانشکده هنرومعماری واحد روز پنج شنبه مورخ 97/4/28از مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) بازدید و از نزدیک در جریان اقدامات انجام شده و مراحل آماده سازی جهت  نقل و انتقال  قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی واحد، داداندیش رئیس محترم واحد به اتفاق آقایان حیدری معاون اداری و مالی، رحیمی معاون پژوهش و فناوری،  شکرزاده معاون عمرانی ،  یعقوبی مدیر کل حراست  وخانم زارع رییس دانشکده  هنر و معماری جهت آماده سازی وانتقال دانشکده های واحد تهران غرب به مجتمع پیامبر اعظم(ص) واقع در میدان صنعت ،ابتدای خیابان فرحزادی ،نرسیده به مجتمع میلاد نور،ابتدای خیابان سیمای ایران پلاک1 بازدید کردند. در این بازدید حاضران ضمن تبادل نظر، تصمیماتی راجع به انتقال دانشکده هنر ومعماری به ساختمان علوم پایه مجتمع اتخاذ نمودند.

در خاتمه بازدید،رئیس واحدخاطر نشان کردند:استقراردانشکده ها در فضای جدید فرصت خوبی برای ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی و کارآفرینی بهتربه دانشجویان واحد تهران غرب می باشد،امید است ،در نیمه دوم شهریورماه همکارانمان در دانشکده ها با آمادگی کامل به استقبال ترم جدید و دانشجویان جدید الورود بروند.