مصاحبه خانم دکتر زارع رئیس دانشکده هنرو معماری و دبیر هم اندیشی دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران غرب

۰۹ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۶ کد : ۲۹۰۴

خانم زارع رئیس دانشکده هنر و معماری و دبیر هم اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت:

(اگر به دانشجویان بهاء داده شودو دیده شوند،این استعدادهاباعث رشد و بالندگی دانشگاه خواهند شد)

خانم زارع رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب در گفتگو با روابط عمومی واحد اظهار کرد:دانشکده هنرو معماری پس ازمصوبه وزارت علوم از سال 95از دانشکده فنی و مهندسی جدا و به ساختمان آیین زندگی منتقل و به عنوان دانشکده مستقل شروع به فعالیت نمود،در ابتدا به دلیل محدودیت فضای آموزشی و اداری مشکلاتی وجود داشت، اما به مرور زمان با همدلی و همکاری تمامی همکاران و  مسولین دانشگاه ،مشکلات یکی پس از دیگری مرتفع گشت و در حال حاضر با مستقر شدن در ساختمان جدید(واقع در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص)) و رفع محدودیت فضایی و تغییرات مثبت در پی گسترش و ارتقاء دانشکده ،هم از نظر کمی و کیفی هستیم.در حال حاضر دانشکده هنرو معماری با داشتن 2رشته کارشناسی(هنرو معماری،طراحی صنعتی)3رشته کارشناسی ارشد(معماری،پژوهش هنر و برنامه ریزی شهری)و2رشته دکتری(شهر سازی و معماری)با 2700نفر دانشجو و 11کارمند 18نفر اعضای هیات علمی  مشغول فعالیت می باشد.

.دبیر هم اندیشی واحد افزود:ما در این دانشکده به کمک همکاران هیات علمی توانستیم سبک آموزشی نوینی ارائه دهیم که تلفیقی از آموزش مدرن و سنتی بود وآن استفاده از دانشجویان ترم بالا و جدید الورود در کنار هم در آتلیه در ساعت های متمادی  بود.این روش اولین بار دردانشگاه تهران اجرا شد و ما توانستیم به یاری تیم آموزشی ،این سیستم را در دانشکده هنرو معماری عملیاتی نماییم.

وی تصریح کرد:در ادامه این نوآوری و تلاش برای کیفیت بهتر آموزش، سرپرست دروس  تخصصی مشخص گردید ودر ادامه این سیاست ها، ما نظم و انضباط و ساختار جدیدی برای دانشکده طراحی نمودیم که نمونه آن شرکت سه استاد در جلسات دفاع رشته های کارشناسی بود.

زارع افزود:در طراحی  داخلی دانشکده، تماما از دانشجویان هنرو معماری و دیگر رشته های دانشکده استفاده کردیم و ازکارهای مهم این گروه ساخت المان،تزیین سفره هفت سین،طراحی سالن های طبقات ولوگوی دانشکده بود،در مراسمات رسمی دانشگاه،اساتید هنرو معماری و طراحی صنعتی همکاری تنگاتنگ با واحد داشته که نمونه آن طراحی تمبر یادبودو طراحی سردیس شهید مدافع حرم(شهید موسوی)بود.

ایشان خاطر نشان کرد:تمامی آتلیه ها دانشکده، مجهز به میزهای نوری و ویدئوپروژکتورهستند،همه دانشجویان برای ارائه پروژه و برگزاری نمایشگاه از امکانات خوب در دانشکده برخوردارندو با توجه به انتقال به مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم و داشتن فضای خوب و مناسب در پی فراهم نمودن امکانات مناسب وکامل  با استانداردهای  دانشگاهی هستیم ،تا دانشجویان با فراغ بال بیشتری نسبت به تهیه نقشه و کروکی و دیگر کارهای تخصصی خوداقدام نمایند.

وی  در پایان گفت: اعتبار دانشکده هنر و معماری  درگرو همت و تلاش مضاعف اساتید ،دانشجویان و همکارانم در دانشکده می باشد. همچنین رشد و بالندگی،تعالی و پیشرفت دانشکده را، مدیون توانمندی،درایت و پشتیبانی همه جانبه رئیس واحد هستیم.