(( هفته دولت و روزکارمند بر همه آحاد ملت شریف ایران ، به ویژه جامعه دانشگاهی خجسته وفرخنده باد)).

۰۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۳ کد : ۲۹۳۹

پاسداشت هفته دولت در شهریور ماه هر سال ،تجلی دستاوردهای خدمتگزاران ملت است، یاد و نام شهیدان بزرگوار رجایی و باهنر در تاریخ کشورمان سمبلی از خدمت صادقانه دولتمردان بزرگی است ،که عزت و سربلندی ایران امروز مرهون آنهاست.به فرموده رهبرمعظم انقلاب شهیدان (رجایی و باهنر )دو چهره نامدار و در عین حال خالصترین بازوان اسلام و انقلاب بودند . بی شک شکوفایی و اعتلای کشور پهناور اسلامی مان درچهار دهه گذشته ،مرهون سعی بی وقفه و مجاهدت مردان و زنانی است که با بهره گیری مناسب از شاخص های اندیشه ،علم ،تجربه ،خلاقیت ،تعهد و استفاده بهینه از امکانات و منابع بر فرق مشکلات پا نهاده و از موانع و تهدیدها ، فرصتهایی برای صعود ساخته اند.

(( هفته دولت و روزکارمند بر همه آحاد ملت شریف ایران ، به ویژه جامعه دانشگاهی خجسته  وفرخنده باد)).