آغاز به کار سه دانشکده علوم انسانی ،هنر و معماری ومدیریت دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص)

۰۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۸:۴۰ کد : ۲۹۵۷

آغاز به کار سه دانشکده علوم انسانی ،هنر و معماری ومدیریت دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب در مجتمع دانشگاهی  پیامبر اعظم(ص)

همزمان با فرا رسیدن عید غدیر خم و هفته دولت، مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم  دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران غرب ،که دارای سه دانشکده( هنرو معماری،علوم انسانی و مدیریت)می باشد، با حضور مسئولین عالی رتبه دانشگاهی و کشوری درروز دوشنبه مورخه97.6.12 افتتاح خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی واحد ؛دانشگاه آزاد تهران غرب در سال 1385 فعالیت آموزشی و پژوهشی خود را در غرب تهران آغازو تا ابتدای دهه نود به عنوان واحد کوچک در استان تهران مطرح بود،امادر طول چهار سال گذشته،این واحد دانشگاهی هم از نظر کمی و کیفی وهم از بعد،آموزشی،پژوهشی ، علمی و عمرانی رشد قابل توجهی نموده است ونمونه این رشد، پیشرفت سه برابری جمعیت دانشجویی این واحد دانشگاهی است، که از 5000به 15000نفر افزایش یافته و با توجه به استقبال خوب دانشجویان از این واحد  ،همه ساله این دانشگاه با کمبود فضای آموزشی مواجه بوده و در همین راستابا تدبیر و زحمات شبانه روزی رئیس واحد و حمایتهای همه جانبه جناب دکتر تهرانچی ریاست عالیه دانشگاه آزاد و رئیس وقت دانشگاههای آزاد استان تهران، این مشکل مرتفع گشت و مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)به واحد تهران غرب واگذار شدوسه دانشکده علوم انسانی،هنر و معماری و مدیریت با بیش از 9هزار دانشجو و 9گروه آموزشی به این مکان انتقال یافتند.لازم به ذکر است مراسم افتتاحیه مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه آزاد تهران غرب، روز دوشنبه مورخه97.6.12راس ساعت 16 در سالن همایش این مجتمع برگزار می گردد.

نشانی:میدان صنعت-ابتدای خیابان فرحزادی-نرسیده به مجتمع تجاری میلاد نور-ابتدای خیابان سیمای ایران-پلاک1-مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص)-سالن همایش