برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان (ارتقای فرهنگ قانون گرایی) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق

۱۸ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۲ کد : ۲۹۷۲

به گزارش روابط عمومی واحد؛پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی در نظر دارد، کارگاه آموزشی با عنوان ،ارتقای فرهنگ قانون گرایی، با تدریس آقایان دکتر ماشاالله ولیخانی و دکتر سیامک کورنگ بهشتی در روز سه شنبه مورخه 97/06/20 صبح ازساعت 12الی9 و بعدازظهر از ساعت  18الی14با همکاری واحد الکترونیکی به صورت مجازی و آنلاین برگزار نماید.از تمامی اساتید و کارکنان علاقمند به حضور در این کلاسها دعوت می گردد، جهت ثبت نام به سایت الکترونیکی به نشانی sc.iauec.ac.ir مراجعه نمایند.شایان ذکر است،شرکت کنندگان در دوره آموزشی مزبور از اقدامات لازم بهره مند خواهند شد.در ضمن اعضای هیات علمی و کارکنان واحدهای تهران، می توانند به صورت حضوری در این کلاسها شرکت نمایند.

آدرس:تهران سه راه افسریه،جاده خاوران،قبل از پاکدشت،شهرک قیامدشت،دانشگاه آزاد واحد تهران شرق

تلفن تماس: 33583115-021