برگزاری مسابقات نقاشی ،با موضوع نماز، ویژه فرزندان استادان و کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۸:۲۳ کد : ۲۹۷۶

ستاد اقامه نماز- دفتر فرهنگ اسلامی معاونت دانشجویی وفرهنگی واحد تهران غرب ، در راستای آیین نامه ابلاغی ستاد اقامه نماز استان تهران ( برگزاری مسابقه فرهنگی و هنری ویژه خانواده استادان و کارکنان) مسابقه نقاشی با محوریت " نماز"رادر روز چهارشنبه مورخه 97.6.21 در نماز خانه مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)  واحد برگزار نمود..

به گزارش روابط عمومی واحد،در این دوره از مسابقات تعداد 50 نفر در دو مقطع سنی  4 الی 8  سال  و  9 الی 12 سال به صورت حضوری شرکت کرده،که پس از ارزیابی و داوری آثار،  نفرات برگزیده انتخاب گردیدند و جوایز این افراد تا پایان ماه جاری از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی تقدیم خواهد شد.

در ادامه این مراسم، فیلمی ویزه  کودکان به نمایش درآمد و در پایان مراسم هدایایی فرهنگی به رسم یادبود به شرکت کنندگان تقدیم گردید.