آخرین شاخص های جهانی امنیت سایبری و گزارش فناوری اطلاعات جهان منتشر شد

۰۶ مهر ۱۳۹۴ | ۱۶:۴۱ کد : ۲۹۸
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، علاقه مندان به دریافت آخرین گزارش های بین المللی می توانند اطلاعات مورد نیاز خود را از آدرس mis.iran.ir درگاه پایش جامعه اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایرانThe Official Portal of Measuring Information Society of Iran) دریافت نمایند. فناوری اطلاعات جهان (2015) براساس آخرین ارزیابی مجمع جهانی اقتصاد WEF با عنوان آمادگی شبکه ای (NRI)، شاخص جهانی امنیت سایبری( فضای تولید و تبادل) و رتبه بندی کشورهای جهان(2014) بر اساس آخرین گزارش اتحادیه جهانی مخابرات (ITU)، آمار پسماندهای الکترونیکی (سال 2014) براساس گزارش سازمان ملل (UN) در چارچوب نیل به توسعه پایدار جهانی و وضعیت پهن باند در جهان (سال 2014) بر اساس گزارشی از کمیسیون پهن باند برای توسعه دیجیتال از جمله گزارش هایی است که علاقه مندان می توانند آخرین آمار و اطلاعات مورد نیاز خود را از این درگاه دریافت نمایند.