ابوذر کاظمی به عنوان مدیر گزینش واحد تهران غرب معرفی شد .

۲۹ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۰
.
ابوذر کاظمی به عنوان مدیر گزینش واحد تهران غرب معرفی شد .

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب

در جلسه ای با حضور پروین داداندیش سرپرست واحد تهران غرب  ، حسین جعفری مدیرکل گزینش دانشگاه ازاد اسلامی واحد تهران مرکزی و استان تهران ، اعضای هیات رییسه ،مدیر حراست و سرپرست روابط عمومی واحد ،   ابوذر کاظمی  به سمت مدیر گزینش ،  واحد تهران غرب  منصوب شد .

داداندیش در این جلسه  با اشاره به توسعه  واحد تهران غرب  و الزام  وجوددفتر گزینش بطور مستقل  و حجم فعالیت های واحد ، انتصاب  شایسته ابوذر کاظمی  را به عنوان مدیر گزینش تبریک گفت وبرای ایشان در امر خطیر محول شده  ارزوی  موفقیت نمود .

ابوذر کاظمی دانشجوی دکترای ادبیات عرب  دانشگاه ازاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران  است و از سال 87 تا کنون  در سمت مسئول ستاد شاهد و ایثارگر با واحد  همکاری داشته است . وی هم چنین عضو معاونت پژوهشی حوزه عماریاسر272 مقاومت بسیج اسلام شهر است .