حضور پررنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در نمایشگاه دفاع مقدس

۰۸ مهر ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۹ کد : ۳۰۱۱

حضور پررنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در نمایشگاه دفاع مقدس

دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران غرب در نمایشگاه دفاع مقدس که با محوریت ارائه دستاوردهای علمی ،فرهنگی،نظامی و صنعتی(اختراعات و ابداعات) برگزار شده بود،حضوری فعال و پررنگ داشت.

به گزارش روابط عمومی واحد،نمایشگاه هفته دفاع مقدس با میزبانی سازمان بسیج ادارات استان تهران با محوریت ارائه دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی، در عرصه های علمی،فرهنگی،نظامی و صنعتی به مدت یک هفته در پارک لاله تهران برگزار گردید.

دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب ،با ارائه دستاوردهای فرهنگی و صنعتی(اختراعات و ابداعات)خود از جمله ساخت بازیهای رایانه ای مدافعان حرم و نمایش آن،به نمایش گذاشتن تمبر یادبود شهید موسوی(جوانترین شهید مدافع حرم و از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب) و نمایش  کلیپ رونمایی از سردیس شهید موسوی و شهید حججی و شهدای غواص به مدت یک هفته به صورت فعال، در نمایشگاه هفته دفاع مقدس نقش آفرین و حضوری پررنگ داشت..

.