کارگاه آموزشی ((کاربرد دین در عرصه های اجتماعی)) مختص اعضای هیات علمی و کارکنان واحد

۱۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۱ کد : ۳۰۱۹

کارگاه آموزشی ((کاربرد دین در عرصه های اجتماعی)) به میزبانی دانشگاه آزاداسلامی واحد یادگار امام(ره)

به گزارش روابط عمومی واحد، پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد، کارگاه آموزشی با عنوان کاربرد دین در عرصه های اجتماعی، را با تدریس آقای دکتر بیژن عبدالکریمی درروز سه شنبه مورخ97.7.17 از ساعت 12-9و18-14 با همکاری واحد الکترونیکی و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به صورت مجازی و آنلاین برگزار می نماید.

اساتید و کارکنانی که علاقمند به شرکت در این کلاسها می باشند،برای ثبت نام در دوره آموزشی مذکور به سایت واحد الکترونیکی به نشانیsc.iauec.ac.ir   مراجعه نمایند .