برگزاری همایش بین المللی ظرفیت های انقلاب اسلامی با میزبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

۲۵ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۱ کد : ۳۰۴۶

به گزارش روابط عمومی واحد،اولین همایش بین المللی ظرفیت های انقلاب اسلامی،کارآمدی و کارنامه نظام جمهوری اسلامی ایران با محوریت:

(مبنا شناسی و اهداف انقلاب-فرهنگ و اجتماع-سیاست،امنیت و دفاع-اقتصاد،صنعت،کشاورزی،-آموزش و تحقیقات-حکمرانی انقلاب اسلامی-چالش ها پیش رو)،

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد(پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب) از 9بهمن تا11بهمن ماه1397 در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد.

اساتید و دانشجویانی که علاقه مند به ارائه مقاله در این همایش هستند،سی ام آبان ماه 1397آخرین مهلت ارسال مقالات می باشد.برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن دبیرخانه همایش44861809-021-44869805-021 یا آدرس پستی www.icciri.ir تماس حاصل فرمایید..