برگزاری ((کارگاه توانمند سازی کارکنان )) با همکاری پژوهشکده میان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی

۰۶ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۹ کد : ۳۰۶۳

به اطلاع اساتید و کارکنان دانشگاه می رساند؛پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی سازمان مرکزی دانشگاه در نظر دارد ؛کارگاه آموزشی با عنوان ((توانمند سازی کارکنان)) با تدریس دکتر علیرضا شیروانی و دکتر محسن عامری شهرابی در روز دوشنبه مورخ 97.8.14از ساعت(12-9) و(18-14) با همکاری واحد الکترونیکی و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال به صورت مجازی و آنلاین برگزار نماید.

اساتید و کارکنانی که علاقمند به شرکت در این کلاسها می باشند،جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در دوره آموزشی مذکور به سایت الکترونیکی به نشانی sc.iauec.ac.ir مراجعه نمایند.

شایان ذکر است اعضای هیات علمی و کارکنان استان تهران می توانند به صورت حضوری در کلاس شرکت نمایند.

آدرس: تهران بزرگراه شهید بابایی، غرب به شرق،خروجی حکیمیه،خیابان شهید صدوقی، بلوار شهید عباسپور دانشگاه آزاد تهران شمال؛تلفن تماس 77318411-021

تلفن تماس معاونت فنی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی 42863377-021

تلفن تماس پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی دانشگاه 47916759-021