دومین جلسه سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب
دومین جلسه سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب
دومین نشست از سلسله جلسات راه اندازی سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار گردید.
این جلسه با حضور دکتر رضا کلانتری نژاد عضو هیات مدیره و موسس شتابنده شزان،دکتر اسماعیلی زاده از برنامه علمی استان تهران، خانم دکترداداندیش رئیس واحد ،دکتر رحیمی معاون پژوهش و فناوری، دکتر حیدری معاون اداری و مالی ،دکتر امیرفیروزکوهی معاون دانشجویی و فرهنگی ،دکترگیوریان معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتربابایی مدیرآموزش، دکتر توکلیان مدیر پژوهش، پیشگر رئیس مرکز رشد،خانم زینال نژاد رئیس مرکز تحقیقات صنعت و سلامت، خانم مصلح رئیس ارتباط با صنعت،خانم روزبهانی رئیس مرکز آموزشهای آزاد، مروجی رئیس دانشکده فنی و مهندسی ،مهندس شکرزاده رئیس دانشکده علوم انسانی ،خانم آتش وحیدی رئیس دانشکده مدیریت ، خانم زارع رئیس دانشکده هنر و معماری و خانم مزدارانی مسئول ساختمان علوم پایه ،خانم رضویان سرپرست برنامه ریزی آموزشی ،خانم فولادی سپهر سرپرست امور هیات علمی در سالن همایش ستادی قلهک برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی واحد ،در ابتدای جلسه خانم دکتر داداندیش به تاسیس سراهای نوآوری در استان تهران اشاره داشت و اظهار کرد: در استان تهران 6 سرای نوآوری در حال تاسیس و راه اندازی است، که واحد تهران غرب یکی از 6 سراهای موجود درتهران می باشد.
رئیس واحد در باره محقق شدن سراهای نوآوری در دانشگاه افزود: یکی از برنامه های مهمی که در دستور کارقرار گرفته، تاسیس سراهای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی است و این امر زمانی محقق خواهد شد که همه ما، از اساتید، همکاران در امور اجرایی ، آموزش و پژوهش همفکر و ادبیات مشترکی داشته باشیم .
خانم داداندیش در ارتباط با راه اندازی سرای نوآوری در واحد تهران غرب نیز بیان داشت: ما گامهای اولیه و مثبت خوبی برداشته ایم و در این راستا جلسه ای با دکتر حمیدی و دکتر اسماعیل زاده مسئول راه اندازی سراهای نوآوری در برنامه علمی استان تهران داشته و در آینده ای نزدیک با مدیران گروه های آموزشی مختلف و اساتید دانشگاه در همین موضوع، همفکری وهم اندیشی خواهیم کرد وبرای تاسیس و راه اندازی این سراها از نقطه نظرات تمامی اساتید استفاده خواهیم کرد.
خانم دکتر داداندیش در باره تاثیر و نقش دانشگاهیان درفرایند ارتقاء و توسعه کشور یاد آورشد: اگر قرار است تغییری در کشور انجام شود و کشور ایران به سمت توسعه ، رشد و بالندگی ای که، شایسته جمهوری اسلامی است اتفاق بیافتد، اساتید و دانشگاهیان باید زودتر و پیشگام این حرکت در جامعه باشند.
در ادامه این جلسه دکتر رضا کلانتری نژاد ،نوآفرین و کارآفرین فناوری های همگرا و موسس شتابنده شزان به ایراد سخنرانی و ارائه گزارشی از فعالیت و رویکرد کاری و تاریخچه ای از اکوسیستمی خود ارائه کرد.
مدیر عامل شرکت شزان به تشریح و تبیین این شرکت شتاب دهنده پرداخت و بیان کرد:من از شرکت سرمایه داری می آیم که بزرگترین هلدینگ کشور است و به صورت استارت آپ و شرکتهای نوپا شروع به فعالیت کرده و تمرکز شرکت ما روی نوآوری باز بوده و دارای 1000استارت آپ و 3000نفر متخصص و کارآفرین است.
این استاد دانشگاه به اهمیت سراهای نوآوری و ارتباط دانشگاه با صنعت اشاره داشت و تاکید کرد: حداقل چهار دهه است ادبیات خودکفایی ،ادبیات ارتباط صنعت با دانشگاه در کشورما وجود دارد و تلاش های زیادی نیز صورت گرفته و جدیدا درآیین نامه های ارتقاء اساتید، ثبت شرکتهای دانش بنیاد و فعالیت در مراکز رشد واحدها تاکید شده و دلیل آن حرکت دادن اساتید و تمامی اعضای هیات علمی دانشگاهها، به سمت روش های جدید و نوآورانه است و این نشان از اهمیت این موضوع دارد.
دکتر کلانتری در پایان به نقش واهمیت شرکت شزان پرداخت و تصریح کرد: شرکت شزان وظیفه شتاب دهی به ایده ها را بر عهده دارد ، این شتاب دهنده با داشتن افراد متخصص و مربیان کارآزموده و مجرب ،ایده و نظرات را پرورش، بارور و به مرحله محصول دهی خواهد رساند.
(شایان ذکر است این استاد دانشگاه مولف 7جلد کتاب و20مقاله پژوهشی وکار آفرین موفق در حوزه فناوری های همگرا میباشد )