مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۲ کد : ۳۱۶۲

به گزارش روابط عمومی واحد؛ مراسم  16 آذر(روز دانشجو) به همت معاونت دانشجویی  وفرهنگی،روز شنبه مورخ 97/09/17 ، همزمان با دانشگاه‌های سراسر کشور، با حضور دانشجویان، اساتید، کارکنان و با اهدا گل و شیرینی و برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع"استکبار ستیزی، دشمن شناسی و نقش امام خمینی در تاریخ معاصر" ، در دانشکده های فنی و مهندسی ، هنرو معماری،علوم انسانی ،مدیریت و  علوم پایه واحد تهران غرب برگزار گردید.

شایان ذکر است برنامه های دیگری نیز از سوی تشکل ها ، بسیج و کانون دانشجویی در روزهای آینده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به شرح ذیل برگزار می گردد.

روز یکشنبه مورخ 97/09/18ساعت 12 ظهر تریبون آزاد دانشجویی توسط بسیج دانشجویی در مجتمع  دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)

روز دوشنبه 97/09/19 ساعت 10 الی 11/30 نشست با موضوع کارنامه و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران  توسط دفتر فرهنگ اسلامی در دانشکده معماری

روز سه شنبه  20 آذرماه 97  ساعت 13 الی 15 عصرمراسم روز دانشجو با سخنرانی دکتر علی مطهری نماینده مجلس شورای اسلامی در دانشکده فنی و مهندسی ساعت توسط تشکل دانشجویی انجمن اسلامی واحد.

روز یکشنبه مورخ 97/09/25 ساعت 13 الی 15 عصردانشکده علوم انسانی توسط کانون دانشجویی شعر و ادب فارسی

.