سیزدهمین کنفرانس ملی کیفیت و بهره وری در دانشگاه خاتم برگزار می گردد.

۰۲ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۰ کد : ۳۱۹۸

اطلاعیه:

قابل توجه اساتید و دانشجویان

به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی می رساند؛ نظر به اهمیت و نقش کلیدی کیفیت و بهره وری به عنوان دو بال توسعه پایدار در فرهنگ سازی،بهینه سازی ساختارهای اقتصادی،توسعه کسب و کار و ایجاد فضاهای مناسب در پیشرفت های علمی و صنعتی کشور،انجمن مهندسی بهره وری صنعت برق، سیزدهمین کنفرانس ملی کیفیت و بهره وری با کد اختصاصی isc را با حضور متخصصین و فعالان صنایع،دانشگاهیان،تولید کنندگان و خدمت رسانان توانمند دولتی و غیر دولتی و با هدف تبادل نظرات علمی،پژوهشی و تجربی،در قالب سخنرانیهای کلیدی،کارگاههای تخصصی و دستیابی به دانش روز در روز دوشنبه مورخ 27بهمن ماه سال جاری در دانشگاه خاتم برگزار می گردد.

((جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی   www.nqpc.ir و  یا با شماره تلفن دبیرخانه کنفرانس (81032326-021)تماس حاصل فرمایید.)).