" انتشار دو کتابچه در حوزه نظام موضوعات سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب"

۰۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۸:۰۸ کد : ۳۲۰۶

" انتشار دو کتابچه در حوزه نظام موضوعات سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد  تهران غرب"

دو کتابچه نظام موضوعات سلامت به همت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در مرکز تحقیقات صنعت و سلامت منتشر گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد ؛به منظور اجرایی نمودن طرح پایش، پژوهش اثر گذار یکپارچه شبکه ای، دو کتابچه دیگر نظام موضوعات سلامت به همت معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد تهران غرب در مرکز تحقیقات صنعت و سلامت منتشر گردید. کتابچه HIV و ایدز با هدف مدیریت معضل ایدز در جامعه با همکاری اعضا هیات علمی دانشکده های مدیریت و علوم انسانی دانشگاه آزاد تهران غرب و دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران تحت راهنمایی های خانم دکتر مستوره عزت زاده تدوین گردید.

کتابچه دیگر با عنوان منظومه علمی صنعت و سلامت، با بررسی یازده چالش مهم پیش رو و صدها ساعت کار تحقیقاتی  وجمعی ،توسط اعضا هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی تهران غرب و همفکری اساتید دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران تهیه شد. مدیریت تدوین این کتابچه را مدیران کارگروه های تخصصی دبیرخانه برنامه های علمی، خانم ها دکتر معصومه زینال نژاد،  آویده طلایی، مریم لشگری زاده، و  آقایان دکتر سینا دامی، و حمیدرضا مقسمی، بر عهده داشته اند. "