مراسم یادبود دانشجویان جانباخته حادثه دلخراش واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

۰۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۰ کد : ۳۲۱۳

مراسم یادبود دانشجویان جانباخته حادثه دلخراش واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

مراسم یادبود دانشجویان جانباخته حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات عصر روز پنج شنبه مورخ 97.10.6 در مسجد نور ولایت مجتمع سوهانک برگزار شد.

به گزارش فرهیختگان آنلاین، به نقل از روابط عمومی واحد، مراسم یادبود دانشجویان جانباخته حادثه ناگوار واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان واحد علوم و تحقیقات، عصر پنج شنبه با حضور دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه، معاونان ،روسای واحدهای دانشگاهی استان تهران و مدیران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در مسجد نور ولایت واقع در مجتمع سوهانک برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از دانشجویان، اساتید، کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد تهران غرب  وجمعی از خانواده های محترم جانباختگان برگزار شد، پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب قرائت شد.

در ادامه، ضمن ادای احترام به جانباختگان حادثه دردآور واژگونی اتوبوس واحد علوم و تحقیقات، با قرائت فاتحه، یاد و خاطره دانشجویان جانباخته گرامی داشته شد.

همچنین در این مراسم روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران شخصیت های علمی، دانشگاهی و سیاسی حضور داشتند.

حاج مرتضی طاهری مداح اهل بیت (ع) و سیدحسین موسوی بلده به ذکر مصیبت اهل بیت (ع) و قرائت قرآن کریم پرداختند و سخنران مراسم حجت الاسلام والمسلمین معتمدی بود.