چهارمین همایش ملی کاربرد علوم ورزشی در توسعه تربیت بدنی و ورزش قهرمانی در واحد مبارکه

۱۶ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۲ کد : ۳۲۲۳

چهارمین همایش ملی کاربرد علوم ورزشی در توسعه تربیت بدنی  و ورزش قهرمانی در واحد مبارکه

به گزارش روابط عمومی واحد ؛دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه و شهر مجلسی به منظور توسعه و ترویج فرهنگ تحقیق و پژوهش در زمینه های مختلف علوم ورزشی و تبادل تجربیات محققین و مربیان و همچنین معرفی آخرین دستاوردهای نوین ورزشی،چهارمین همایش ملی خود را با عنوان" کاربرد علوم ورزشی در پیشرفت تربیت بدنی و ورزش قهرمانی" در16 اسفند ماه سال جاری برگزار می نماید.

اساتید و دانشجویانی که تمایل به ارائه مقاله  در این همایش را دارند ،بیستم بهمن ماه آخرین مهلت ارسال مقالات می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن (9-52464223-031) تماس حاصل نمایید.