برگزاری کارگاه دانش افزایی و مهارت افزایی بانوان مدیربرای اولین بار در کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران غرب

۰۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۷ کد : ۳۲۴۸

برگزاری کارگاه دانش افزایی و مهارت افزایی(( بانوان مدیر)) برای اولین بار در کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران غرب

اولین کارگاه دو روزه دانش افزایی و مهارت افزایی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه سوم و چهارم بهمن 98 دردانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

این کارگاه با سخنرانی خانم دکتر داداندیش رئیس واحد ، افتتاح شد و تعداد زیادی از بانوان مدیر واحد از قبیل رئیس دانشکده، مدیران، روسای ادارات و کارشناسان مسئول در آن حضور داشتند در محورهای مختلف به شرح ذیل برگزار گردید.

محور اصلی کارگاه

• مدیریت و توانمند سازی منابع انسانی- بهره وری و تجزیه و تحلیل آن در سازمانها باسخنرانی آقای دکتر گیوریان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد.
  • فنون ارتباط و مذاکره و استفاده صحیح از زبان بدن با سخنرانی خانم دکتر چهارسوقی امین مدرس دانشگاه
  • کاربرد تکنولوژی های نوین در مدیریت با سخنرانی دکتر خانی زاد کارشناس و مدرس دانشگاه
  • مدیریت بحران ورویارویی با چالشهای مدیریتی و تنظیم شغل و خانواده با سخنرانی دکتر بابک نصیری عضو هیأت علمی گروه مدیریت
  • مدیریت زمان و مدیریت پژوژه از آغاز تا انجام با سخنرانی دکتر امین زاده کارشناس و مدرس دانشگاه
  • روشهای تقویت روحیه و رضایت مندی شغلی و ایجادتفکر مثبت درسازمان با سخنرانی دکتر عبدی کارشناس و مدرس دانشگاه

این کارگاه در گام اول در واحد تهران غرب برگزار شد و پس از ارزیابی اولیه و ارتقاء دوره های آموزشی درسایر سازمان های دولتی و دانشگاههای اجرایی برگزارخواهد شد.

شایان ذکر است تعریف و تصویب اولیه این کارگاه واخذ کد شناسه ازسازمان مرکزی به همت ریاست محترم واحد و با توجه بر نیاز دانشگاه نیاز کشور جهت آماده سازی و توانمند سازی بانوان برای ورود به عرصه های مدیریتی و فراهم کردن زمینه های ارتقای ایشان صورت پذیرفت. در این خصوص موسسه مسیر نیز با دانشگاه در برگزاری دوره همکاری موثر داشته است.