حضور فعال دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب درنمایشگاه دستاوردهای ۴۰ساله انقلاب اسلامی

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۶ کد : ۳۲۶۳

به گزارش روابط عمومی واحد؛این نمایشگاه در باغ موزه دفاع مقدس واقع در اتوبان حقانی از تاریخ 11/11/97 الی 22/11/97 با حضور صنایع دفاعی و سایر مراکز علمی و فناوری کشور برگزار گردید. غرفه اختصاص یافته به دانشگاه آزد اسلامی شامل محصولات برگزیده نمایشگاه فن بازار و تجهیزات پزشکی بود. از اینرو از واحد تهران غرب ، واحدهای تهران شمال، تهران جنوب، تهران مرکز و قزوین دعوت بعمل آمد تا دستاوردهای فناورانه خود را به نمایش بگذارند. مخاطبین غرفه ها دانش آموزان ،دانشجو ها ، اساتید دانشگاهها، صاحبان صنایع و مسئولین از جمله ریاست محترم مجلس جناب آقای دکتر لاریجانی،  نهاد ریاست جموری و استانداری استان تهران بودند.

در روز اختتامیه نمایشگاه که مورخ 23/11/97 ساعت 5 برگزار شد از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان غرفه موفق یاد شده و از جناب آقای دکتر طهرانچی، ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی، تقدیر بعمل آمد.