تسلیت

۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۷ کد : ۳۲۸۲

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فِی سَبیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

حادثه تروریستی در سیستان و بلوچستان که منجر به شهادت جمعی از پاسداران مدافع وطن شد بار دیگر زبونی و حقارت دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی و مزدورانش را آشکار کرد. این اقدام تروریستی و مذبوحانه که منجر به شهادت و مجروح شدن تعدادی از پاسداران غیور و حافظان فداکار امنیت و اقتدار میهن اسلامی شده، قلوب همه مردم ایران را جریحه دار کرد. دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ضمن محکوم نمودن اقدام تروریستی دشمنان انقلاب اسلامی و اعلام انزجار از عاملان آن، شهادت جانسوز فرزندان انقلاب را به محضر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، مردم شریف ایران به ویژه خانواده معظم و معزز شهدای این اقدام تروریستی تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آنان علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر و برای مجروحین شفای عاجل مسألت می نمایند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب