کارگاه تخصصی مراقبت و نگهداری از گیاهان آپارتمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۷:۵۹ کد : ۳۲۸۹

به اطلاع اساتید ،کارکنان و دانشجویان گرامی می رساند؛ به همت معاونت محترم پژوهش و فناوری ، کارگاه تخصصی مراقبت و نگهداری گیاهان آپارتمانی روز پنج شنبه مورخ 97.12.2 در سالن همایش دانشکده علوم انسانی در مجتمع پیامبر اعظم(ص) برگزار می گردد. از همه اساتید، کارمندان و دانشجویان گرامی دعوت میگردد از این دوره تخصصی بهره مند گردند. این دوره از کلاسها توسط آقای دکتر قراء کارشناس گلخانه های سازمان نظام مهندسی کشاورزی تدریس می گردد، در پایان دوره مدرک معتبر از سوی مرکز آموزش های تخصصی کاربردی دانشگاه به شرکت کنندگان ارائه خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام شماره 09397399200 پاسخگوی شما عزیزان می باشد.