مراسم سوگواری وفات بانوی بزرگ اسلام حضرت ام البنین (س) توسط هیئت دانشجویی بنت الحسین (ع)در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۴ کد : ۳۲۹۶

مراسم سوگواری وفات بانوی بزرگ اسلام حضرت ام البنین (س) توسط هیئت دانشجویی بنت الحسین (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

این مراسم با حضور دکتر مروجی رئیس دانشکده ،دکتر مقیمی معاون دانشکده،مهندس مهمان کاظمی مدیر فرهنگی، ناظریان رئیس ستاد اقامه نماز، نوروزی رئیس دفتر فرهنگ،روابط عمومی و جمع کثیری از دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها، مراسم سوگواری روز سه شنبه مورخ 97.11.30 بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در نماز خانه دانشکده فنی و مهندسی، با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین ابولقاسمی برگزار شد. طی این مراسم ذاکر اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام حاج منصور اصلانی با حضورکارکنان ، دانشجویان و اعضای هیئت بنت الحسین (ع) به مرثیه سرائی پرداختند،  در خاتمه مراسم پذیرایی ناهار از تمامی عاشقان اهل بیت (ع) بعمل آمد.

شایان ذکر است در تقویم خورشیدی ایران امروز30بهمن برابر13 جمادی الثانی سالروز وفات ام النبین بوده و این مناسبت روز تکریم مادران و همسران شهدا نامیده شده است.