دیدار نوروزی اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با رئیس واحد

۱۷ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۹ کد : ۳۳۴۹

خانم دکتر داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب در اولین روز کاری با تبریک سال ۱۳۹۸ و آرزوی سالی همراه با برکت و سلامتی، در فضایی کاملاً صمیمی با کارکنان و معاونین دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد، رئیس واحد تهران غرب ضمن تبریک سال نو و ابراز همدردی با خانواده های سیل زدگان و ایجاد مشکلاتی برای هم وطنان اظهار داشت: به هر روشی که می‌توانیم باید به مردم سیل‌زده کمک کنیم.

وی با اشاره به مواردی در جهت بهبود فرایند خدمات رسانی و جذب دانشجو افزود: در سال جدید با ایده های نو و خلاقیت مناسب باید بتوانیم خدمات مناسبی را به مخاطبین خود که جوانان دانشجو هستند ارائه کنیم که آن عبارتند از:

- خدمات به دانشجو به صورت آنلاین

• تکریم ارباب رجوع
  • توانمند سازی و چابک سازی واحد
  • بهره گیری از توانمندی اساتید، کارکنان و دانشجویان

وی با آرزوی موفقیت برای همه، از تلاش‌ها و فعالیت‌های صورت‌گرفته حوزه‌های مختلف در طول سال گذشته تشکر و قدردانی کرد.

(شایان ذکر است طی نشست نوروزی بنا به پیشنهاد جمعی از مدیران و کارکنان واحد، به منظورکمک به هم وطنان آسیب دیده در سیلاب اخیر، مقرر شد از یک روز تا یک ماه حقوق افراد داوطلب، بدین منظور اختصاص پیدا کند.)