۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۸ کد : ۳۳۹۰

واحد تهران غرب، با برگزاری سومین دوره جشنواره گردشگری خوراک به استقبال ماه مبارک رمضان می رود.

به گزارش روابط عمومی واحد، چهارمین جلسه هماهنگی جشنواره گردشگری خوراک با حضور سرکار خانم دکتر داداندیش، رئیس محترم واحد، جناب آقای دکتر رحیمی، معاون پژوهشی، جناب آقای دکتر گیوریان، معاون آموزشی و دانشجویی-فرهنگی، جناب آقای دکتر عزیزی، رئیس دانشکده مدیریت و رئیس جشنواره، جناب آقای مهندس عباسی، مدیر مالی و سایر اعضای کمیته اجرایی (آقای دکتر نصیری، خانم دکتر خوشکام، آقای دکتر پیرمحمدزاده، آقایان: داود صادقی و هادی صالحی)در اتاق شورا ساختمان ستادی جدید برگزار شد.

این جلسه که به مدت 2 ساعت به طول انجامید با توضیحات ابتدایی دکتر عزیزی آغاز شد و پس از آن توضیحات تکمیلی توسط دبیر جشنواره خانم دکتر خوشکام و دبیر اجرایی، آقای دکتر پیرمحمدزاده ارایه گردید.

در ادامه، پس از بحث و تبادل نظروبیان نقطه نظرات راهبردی خانم دکتر داداندیش به کمیته اجرایی تصمیمات، جدیدی در راستای برگزاری هرچه باشکوه تر جشنواره، گرفته شد.

در این جلسه مصوب شد در حاشیه جشنواره این موارد صورت پذیرد:

• برگزاری کارگاه های آموزشی
  • ویژه برنامه سفره رمضان
  • سخنرانی های آموزشی
  • برگزاری مسابقه عکاسی

گفتنی است سومین دوره جشنواره گردشگری خوراک با رقابت در بخش آشپزی و شیرینی پزی سفره رمضان با حضور بیش از 200 شرکت کننده در تاریخ 14 اردیبهشت 1398 ساعت 9 الی 14 در محل هتل پارسیان آزادی برگزار خواهد شد.