دکتر حمیدرضا رحیمی معاون پژوهش و فناوری واحد،با حفظ سمت به عنوان سرپرست مجتمع آموزشی پیامبر اعظم(ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب منصوب شد.

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۸:۲۰ کد : ۳۴۰۲

دکتر  حمیدرضا رحیمی معاون پژوهش و فناوری واحد،با حفظ سمت به عنوان سرپرست مجتمع آموزشی پیامبر اعظم(ص)  دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی واحد؛ طی حکمی از طرف خانم دکتر داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، دکتر حمیدرضا رحیمی  معاون پژوهش و فناوری واحد با حفظ سمت، به عنوان سرپرست  مجتمع آموزشی پیامبر اعظم(ص) واحد تهران غرب منصوب گردید.

شایان ذکر است دکتر حمیدرضا رحیمی دارای مرتبه علمی استادی وسوابق مدیریتی از جمله ؛ مدیر گروه  ریاضی، معاونت دانشجویی و پژوهشی در واحد تهران مرکزی وعضویت در هیات اجرائی جذب استان تهران را در کارنامه اجرایی خود دارد.