اعزام و فعالیت گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در مناطق سیل زده استان لرستان

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۲ کد : ۳۴۲۱

دکتر حمیدرضا وطن خواه به همراه تعدادی از کارکنان و دانشجویان آموزش دیده رشته روانشناسی به مناطق سیل زده در استان لرستان اعزام گردیدند.

به گزارش روابط عمومی واحد، دکتر حمیدرضا وطن خواه مدیر گروه رشته روانشناسی به اتفاق گروهی از کارکنان و دانشجویان واحد تهران غرب به منظور ارائه خدمات روانشناسی تحت عنوان مداخله در بحران از روز سه شنبه 10 اردیبهشت در شهرستان پل دختر مستقر شده اند و به ارائه خدمات می پردازند.

بر اساس این گزارش،  ارائه مشاوره به کودکان ونوجوانان به صورت گروهی و خانواده های آسیب دیده، توزیع بسته های ویژه کودک و نوجوان (اسباب بازی، بازی فکری، دفتر نقاشی، مداد رنگی...)، آموزش خانواده ها بمنظور چگونگی عبور از  بحران پس از سیل، توزیع بسته های حمایتی ، شناسایی بیماران خاص و اعزام به بیمارستان استانهای از اهداف تیم روانشناسی واحددانشگاهی تهران غرب در مناطق سیل زده می باشد

گفتنی است در راستای حمایت و خدمات رسانی بهتر به مردم سیل زده تیم اعزامی واحد تهران غرب با دکتر جاوید رئیس دانشگاه آزاداسلامی  و رئیس قرارگاه جهادی واحد بروجرد، رئیس مرکز شبکه بهداشت و درمان، کارشناسان و روانشناسان شهرستان پل دختر جلسه مشترکی را تشکیل دادند.