۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۲۲:۰۸ کد : ۳۴۳۳

مهندس فیروزی مدیر کل مرکز ملی مطالعات در اختتامیه ششمین رویداد آموزشی و تجربی ایده تا عمل با محوریت معماری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با ایراد سخنانی با اشاره به مطالعات انجام شده که  90 درصد استارتاپ ها رشد نمی کند ولی 10 درصد خوب رشد میکند، اظهار داشت: یکی از بزرگترین مشکلات استارتاپ ها این است که برای شروع کار مجوز ندارند که موجب میشود تحت فشار قرار گیرند، مثل اسنپ، مثل تبسی، که در خصوص مجوز به مشکل برخوردند. اگر منابع انسانی را  نتوانیم مدیریت کنیم عملاً بخش بزرگی از محیط رشد را از او گرفته ایم و منابع انسانی در استارتاپهای تازه شکل گرفته را نمی بینیم، استارتاپها اگر رشد نکند محکوم به فناست.، یک استارتاپ با یک شرکت متفاوت است در نتیجه باید متفاوت به آن فکر کرد. استارتاپ باید به طور طبیعی رشد و نمو کند و مسیر خود را طی کند، تصمیم گیری چشم بسته را استارتاپها باید از دولتها مطالبه کند که هم استادان دانشگاه به صنعت ورود کند و هم صنعت وارد دانشگاه شود چرا که محیط کسب و کار بسیار پیچیده است و در کسب و کار مهارت بزرگترین آورده است و لزوما بجای  معدل فرد به توانمند بودن فرد توجه میشود.