دکتر حمیدی، مشاور ارشد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، بعنوان آخرین سخنران در اختتامیه ششمین رویداد آموزشی و تجربی ایده تا عمل با محوریت معماری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۲۲:۱۴ کد : ۳۴۳۴

دکتر حمیدی، مشاور ارشد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، بعنوان آخرین سخنران در  اختتامیه ششمین رویداد آموزشی و تجربی ایده تا عمل با محوریت معماری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با بیان اینکه باید تلاش شود این فضاها گسترش پیدا کند و دانشجویان پس از فارغ التحصیلی احساس کنند می توانند مفید واقع شوند خطاب به دانشجویان بیان داشت: شما بعنوان یک نسل جوان در این کشور حق ناامیدی ندارید. در فضای امروز کشور، همه رسانه ها تلاش می کنند، شما را نا امید کنند. پس از فضای ناامیدی دور باشید، سرمنشأ اتفاق بد ناامیدی است. اگر میخواهید کارآفرین و نوآور باشید باید برخی مهارتها را در خود تقویت کنید و مهارتهای عمومی را در خود تقویت کنید. کارآفرین موفق کسی است که در زندگی سؤال می کند باید بلد باشید سؤال کنید وگرنه  پژوهشگر موفقی نمی شوید. سعی کنید مشاهده گران خوبی باشید. سعی کنید در زندگی کاری، آزمایش گر باشید و همه ایده های خود را آزمایش کنید چون همه ایده ها با پول مهیا نمی شود. از رد شدن نترسید. سعی کنید قوی باشید. اینکه شما اینجا حضور دارید قطعاً همه برنده اید و اگر همین روند را تا آخر ادامه دهید همه کارآفرین و نوآوران خوبی خواهید شد.