سومین جشنواره گردشگری خوراک با تکیه بر سبک زندگی ایرانی- اسلامی با محوریت پلوهای ایرانی ویژه سفره ماه مبارک رمضان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۶ کد : ۳۴۳۶
تعداد بازدید:۲۶۲۶

سومین جشنواره گردشگری خوراک 14 اردبیهشت با تکیه بر سبک زندگی ایرانی- اسلامی با محوریت پلوهای ایرانی ویژه سفره ماه رمضان در هتل پارسیان آزادی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد، سومین جشنواره گردشگری و خوراک با حضور آقای دکتر تیموری معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، آقای دکترآقا میری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، خانم دکتر پروین داداندیش رئیس واحد تهران غرب، آقای دکتر بای سلامی عضو شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری، آقای دکتر عباس گوهری معاون دانشجویی و فرهنگی واحد دانشگاهی تهران مرکز، معاونان، مدیران، مسئولان و دانشجویان رشته مدیریت گردشگری و هتلداری دانشکده مدیریت واحد تهران غرب در سالن همایش هتل بین المللی پارسیان آزادی برگزار شد.

این جشنواره با همت کانون های گردشگری و هتلداری و همکاری معاونت فرهنگی و اساتید دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و با حمایت هتل بین المللی پارسیان آزادی، بانک صنعت و معدن، شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) با محوریت (پلوهای ایرانی ویژه ماه مبارک رمضان)  و معرفی آن به گردشگران داخلی و خارجی و همچنین ایجاد اشتغال و کارآفرینی انجام گرفت.

این مراسم در دو بخش (صبح و بعدازظهر) برگزار شد ، در بخش اول (کارگاههای آموزشی)  دکتر بابک نصیری نایب رئیس جشنواره و خانم دکتر خوشکام دبیر جشنواره در خصوص فرایند برگزاری جشنواره و اهداف آن مطالبی ایراد نمودند، سپس آقای دکتر مجیدی توضیحاتی در خصوص محوریت دیپلماسی گردشگری و رونق اقتصادی، فرصت ها و چالش ها ارائه کردند، اقای علی آریا دوست، آقای داود صادقی از دانشجویان فارغ التحصیل ، نماینده مدیر عامل کارگزاری بانک صنعت و معدن به عنوان حامی جشنواره و خانم دکتر نیک بین عضو هیأت علمی دانشگاه به ترتیب در خصوص کارآفرینی و پایداری توسعه گردشگری خوراک مطالبی را ایراد نمودند.

این جشنواره در راستای منویات مقام معظم رهبری (سال رونق تولید) حمایت از تولید داخلی با تغییر الگوی مصرف خانواده های ایرانی، اصلاح الگوی مصرف و اعمال سیاست های اقتصاد مقاومتی، بالا بردن نسبت غلات و کربوهیدرات ها در سبد کالای خانواده های ایرانی به نسبت پروئین ها به منظور کاهش هزینه ها و سلامت تغذیه بومی برگزار گردید.

در راستای فرهنگ غنی ایرانی اسلامی معرفی غذاهای بومی ویژه، اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه و تقویت فرهنگ سنتی تغذیه و استفاده از خوراک بومی ایرانی با ارزش غذایی بالا از اهداف فرهنگی این جشنواره بود و افزایش انگیزه نوآوری و بکارگیری خلاقیت های ذهنی دانشجویان گردشگری و هتلداری در حوزه های اشپزی و شیرینی پزی ایرانی اسلامی، توجه به الگوهای غذایی از اهدف اجتماعی سومین دوره جشنواره گردشگری خوراک می توان نام برد.

در این جشنواره 240 نفر از دانشجویان رشته هتلداری دانشکده مدیریت و دیگر واحدهای دانشگاه آزاد با یکدیگر در دو گروه آشپزی و شیرینی پزی به رقابت پرداختند در نهایت پس از ارزیابی صورت گرفته از سوی داوران سه نفر در بخش آشپزی و سه نفر در بخش شیرینی پزی  به عنوان نفرات برگزیده انتخاب و به هریک جوایز نقدی همراه با تقدیر نامه و تندیس یادبود اهداء شد.

 در بخش آشپزی رتبه اول: خانم نرگس صداقت(غذای احیا شده یارماپلو)، رتبه دوم خانم ملیکا صادقی (رشته پلو)، رتبه سوم خانم ویدا سعیدی (نخود پلو) و در بخش شیرینی پزی رتبه اول پویا جعفریان، رتبه دوم آقای محمد سرمد خلیلیان (برشتوک) و رتبه سوم مریم سهیلی  (بژی) انتخاب شدند

از شیرینی های تهیه شده در این جشنواره میتوان به کیک شکلاتی، باقلوا، حلوا، کیک خرما، کیک گردو، و از غذاهای تهیه شده میتوان مرصع پلو، هویج پلو، قیمه پلو، آلبالو پلو، ته چین، خورشت قیمه، خورشت فسنجان، سیب پلو، کلم پلو را نام برد.

در بخش پایانی این مراسم علاوه بر نفرات برگزیده به اعضای دبیرخانه جشنواره گردشگری خوراک، خانم دکتر داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و رئیس شورای سیاست گذاری، دکتر دیاکو عزیزی رئیس جشنواره، دکتر بابک نصیری نایب رئیس جشنواره، خانم دکتر مانا خوشکام دبیر جشنواره، دکتر امین پیر محمد زاده دبیر اجرایی جشنواره، خانم دکتر مهتا نیک بین دبیر علمی جشنواره، خانم دکتر معصومه فتوحی گلریز عضو هیأت کمیته علمی، اقای داود صادقی دبیر کانون گردشکری، آقای هادی صالحی دبیر کانون هتلداری  و اعضای کمیته داوری سومین دوره جشنواره گردشگری خوراک آقای سامان گلریز، خانم معصومه فتوحی گلریز، آقای جلال زواره با اهدای تندیس جشنواره و لوح تقدیر تجلیل شد

در قسمت پذیرایی از شرکت آی سی مانکی، پرسیس، کافه روبرتو، صنایع شیر ایران، کافه میکس  در لابی هتل مستقر بوده  و از مهمانها پذیرایی می کردند.

در ادامه برگزاری جشنواره خانم دکتر داداندیش رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران غرب با تشکر از برگزار کنندگان این جشنواره و حامیان آن و دانشجویان حاضر بیان داشت: امید است بتوانیم غذای ایرانی و سنتی را نهادینه کرده و در منوی غذایی هتل ها و رستوران های ملی _ بین المللی قرار گیرد.

وی افزود: با برگزاری این نوع جشنواره ها، کارگاههای آموزشی و تأسیس مدرسه مهارتی در پی آن هستیم که بتوانیم دانشجویان این واحد را با کسب و کارهای جدید آشنا کنیم و نهایتاً دانشجویان با اشتغال مرتبط با رشته تحصیلی از این واحد دانشگاهی فارغ التحصیل شوند.

دکتر دیاکو عزیزی رئیس دانشکده مدیریت واحد دانشگاهی تهران غرب هم ضمن تشکر از حمایت خانم دکتر داداندیش رئیس واحد و  با تاکید بر اهداف مختلف اقتصادی علمی بیان داشت: جشنواره بیش از اینکه علمی باشد فرهنگی است وی با مروری بر برگزاری جشنوارهای گردشگری خوراک در سالهای قبل با همکاری این واحد دانشگاهی افزود: هدف ما  احیای بخشی از خوراک های فراموش شده و ارتباط دانشگاه و صنعت است و ما نهال نوپایی هستیم در بحث کارآفرینی و نیاز به حمایت ویژه دانشگاه و مؤسسات خارج از دانشگاه داریم.