سخنرانی دکتر تیموری معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری درسومین جشنواره گردشگری خوراک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۹:۴۷ کد : ۳۴۳۸

سخنرانی دکتر تیموری معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری در سومین جشنواره گردشگری خوراک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

دکتر تیموری معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری در سومین جشنواره گردشگری خوراک با تأکید بر این که این جلسات هم علمی و هم مهارتی است افزود: گردشگری از بُعد اقتصادی می تواند بخش مهمی از مشکلات کشور ما را حل کند، وی افزود صنعت گردشگری تأثیرات مستقیم و غیرمستقیمی دارد، از بعد اجتماعی  با توجه به اینکه گردشگری اصطلاحاً صنعت کسب و کار کوچک و متوسط  است معمولا میزان هزینه آن به نسبت سایر حوزه ها 40 درصد اشتغال آفرینی هزینه اش پایین تر است. ویژگی دیگر شغل ها و کسب و کارهایی که در حوزه گردشگری ایجاد میشود مانند یک شبکه مویرگی میماند که کل روستاها و شهرها را درگیر می کند و بواسطه گستردگی مشاغل توزیع عادلانه ثروتها را به دنبال دارد.

معاون گردشگری و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی بیان داشت: گردشگری بحث نشاط آوری هم دارد یعنی گردشگری این خاصیت را دارد که برای جامعه ایجاد شعف و حال خوب را دارد که امروزه اهمیت اش بیشتر است، گردشگری در کنار این مزایا که از ابعاد اقتصادی به ازای هر گردشگرکه 1375 دلار داخلی که عدد قابل توجهی است وارد کشور می کند. حوزه گردشگری نیاز به حضور بخشهای مختلف دارد، ما این اراده ملی را هنوز نداریم و می بایست گردشگری را تبدیل به جریان عمومی کنیم، به ازای هر گردشگر که وارد یک مقصد می شود 11 شغل ایجاد میشود (پذیرایی، هتلداری، حمل و نقل، سوغات، خوراک...) وی افزود: گردشگری یک صنعت بین المللی است یعنی ما با فرهنگهای مختلف ، ذائقه های مختلف، آداب و رسوم مختلف سر و کار داریم و باید الزامات بین المللی را بپذیریم. حوزه گردشگری می تواند خلأ گردشگری ما را پر کند که این خود یک رویکرد جدید است.