«دعوت به همکاری اساتید در برگزاری دوره های آموزشی سازمان ها»

۰۴ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰ کد : ۳۴۹۶

به اطلاع اساتید محترم میرساند؛

مرکز آموزش های آزاد تخصصی کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب از اساتید محترم مدعو و اعضای هیأت علمی واحد دعوت می نماید در صورت تمایل در برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی برای سازمان های مختلف با  این مرکز همکاری نمایند. علاقمندان جهت آگاهی از نحوه همکاری و زمینه های آن روز چهارشنبه 8 خرداد ساعت 12 در سالن همایش های دانشکده علوم انسانی واقع در مجتمع پیامبر اعظم (ص) حضور یابند.

لازم به ذکر است تا کنون با سازمان های زیادی از جمله وزارت ارشاد، شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه، شرکت صنایع قطعات الکترونیک ایران و ابسته به صاایران، ایران خودرو، جهاد دانشگاهی، شهرداری ها و ... مذاکراتی صورت گرفته و پیشنهادات همکاری متنوعی به واحد تهران غرب انجام شده که در جلسه مذکور قابل ارائه و بحث می باشند.