جلسه ارتقاء و ترفیع اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد

۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۰ کد : ۳۵۶۳

به گزارش روابط عمومی واحد سی امین جلسه ارتقاء و ترفیع اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در اتاق جلسات دفتر ریاست برگزار شد.

بر اساس این گزارش 9 پرونده درخواست ترفیع سالیانه اساتید هیأت علمی و یک پرونده درخواست ارتقاء به مرتبه استادیاری جهت کسب سه پایه ترفیع اساتید بورسیه را داشت که از این تعداد 8 فقره از پرونده های درخواست ترفیع سالیانه مورد تأیید قرار گرفت و به اعطای پایه ترفیع بورسیه نیز نظر مساعد داده شد.

دکتر گیوریان معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر رحیمی معاون پژوهش و فناوری، دکتر بابایی رئیس دانشکده فنی و مهندسی، دکتر علی مقداری، دکتر ضیاء الدین تاج الدین، خانم دکتر فولادی سپهر، خانم دکتر رضویان، خانم دکتر محمدپور به عنوان عضو کمیته منتخب در این جلسه حضور داشتند.