جلسه هم اندیشی مسئولین کانونهای بسیج دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد دانشگاهی تهران غرب

۰۳ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۸ کد : ۳۵۷۲

جلسه هم اندیشی مسئولین کانونهای بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران غرب برگزار شد

جلسه شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه آزاد و متعاقب آن جلسه ماهیانه روسای کانونهای بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با محوریت اجرایی کردن گام دوم انقلاب، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد، نشست بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با حضور دکتر سید محمود هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام صالحی افشار، دکتر امینی، خانم دکتر یزدان پناه، خانم دکتر جوانی از اعضاء شورای مرکزی بسیج اساتید، دکتر صادقی رئیس بسیج اساتید واحد تهران غرب و  اعضاء شورای راهبردی بسیج اساتید واحد تهران غرب، مسئولین کانون های بسیج واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در واحد تهران غرب برگزار شد.

جلسه با تلاوتی از کلام الله مجید توسط استاد بسیجی آقای عباسی شروع شد. در ابتدا دکتر صادقی گلرودباری مسئول بسیج اساتید واحد تهران غرب ضمن خوشامدگویی به مدعوین طی سخنان کوتاه به معرفی واحد و ارائه گزارشی از فعالیتهای انجام شده در بسیج اساتید واحد تهران غرب پرداخت.

سپس دکترهاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تسلیت سالروز شهادت دکتر چمران و تبریک روز بسیج اساتید اظهار داشت: امید است در دوره تحول دانشگاه و بسیج، بتوانیم پیرو سیره و مشی شهید چمران و چمرانها باشیم.

وی در ادامه افزود: یکی از مباحث مهم ما در بسیج اساتید اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)در گام دوم انقلاب می باشد و سند و برنامه آن توسط بسیج در حال انجام و هدف آن انسجام بخشیدن، تبیین، تدوین، تشریح و اجرایی کردن برنامه های گام دوم است و در ادامه برنامه های در دست اجرا و آتی بسیج اساتید را به سمع اعضاء رساند.

در ادامه نشست، مسئولان کانون های بسیج اساتید واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ضمن ارائه گزارش فعالیت حوزه‌های تابعه، با تشریح نکته نظرات خود پیرامون مسائل روز در خصوص برگزاری کارگاههای گام دوم 40 سالگی انقلاب، اردوهای جهادی و محرومیت زدایی از شهر و روستا، کمک جهادی به هموطنان سیل زده استان های کشور،کارگاههای حل مشکلات جامعه، بصیرت افزایی، سخنرانی با محوریت شعار سال، به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.