نشست مسئولین دپارتمان های تخصصی مرکز آموزشهای آزاد کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۰۵ تیر ۱۳۹۸ | ۰۷:۳۴ کد : ۳۵۷۴

این جلسه با حضور دکتر حیدری معاون اداری و مالی، دکتر رحیمی معاون پژوهش و فناوری،خانم دکترزینال نژاد سرپرست مرکز آموزشهای آزاد و تمامی  مسئوولین  دپارتمان های این مرکز در ساختمان ستادی واحد تهران غرب برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد؛در این جلسه مسئولین دپارتمان های موفق تجربیات خود را به اشتراک گذاشته و پیشنهاداتی  از جمله تسهیل فرایند ثبت نام در دوره های مرکز، نحوه پرداخت هزینه ها، ایجاد سایت اختصاصی، تبلیغات گسترده و موثر، برگزاری دوره ها، اختصاص فضای مناسب و تجهیزات مورد نیازرا مطرح ساختند.

شایان ذکر است  مرکز آموزشهای آزاد واحد تهران غرب دارای 10دپارتمان از جمله دپارتمان زبان-فن آوری های نرم،هوش و بینانی ماشین،صنایع،مشاوره و روانشناسی،هنر،مدیریت، کانون فارغ التحصیلان،نظام مهندسی و مدرسه اثیر می باشد.