تقویم آموزشی ترم تابستان- ۹۷-۹۸

۱۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۴ کد : ۳۵۸۵

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب  همزمان با برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 98-97 ، حوزه معاونت آموزشی واحد  تقویم آموزشی ترم تابستانی خود را  جهت اطلاع رسانی در وب سایت  دانشگاه در اختیار دانشجویان قرار داد تا پس از اتمام امتحانات، دانشجویان انتخاب واحد نمایند.

انتخاب واحد دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی واحد بر اساس لیست دروس ارائه شده  به تفکیک بصورت اینترنتی از 9 تیرماه شروع شدو تا 13 تیرماه ادامه خواهدداشت. همچنین شروع کلاس‌های درسی از ۱۵ تیرماه بوده تا  ۲۴ مرداد ۹۸ (شش هفته آموزشی) ادامه خواهد داشت. زمان برگزاری امتحانات از ۲۶ لغایت ۳۱ مرداد ۹۸  می باشد. تعداد کل ساعت های تدریس دروس نظری و عملی در دوره تابستان مشابه نیمسال های اول و دوم بوده و طی شش هفته آموزشی اجرا می گردد.

شروع کلاسهای نوبت صبح از ساعت 8 و کلاسهای نوبت بعدازظهر از ساعت 13:30 خواهد بود.

دانشجویان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر وارد سایت دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب، قسمت «سیستم اطلاع رسانی و ثبت نام» شده جهت اطلاع از دروس ارائه شده در ترم تابستان وارد گزینه «مهمان» شده نام رشته تحصیلی را انتخاب نموده تا نام درس ، مشخصه، زمان شروع کلاس، استاد مربوطه، روز و ساعت امتحان، را مشاهده نمایند.

آدرس سایت: http://edu.wtiau.ac.ir/loginb.aspx