برگزاری سمینار آموزشی

۲۳ آذر ۱۳۹۴ | ۲۱:۲۳ کد : ۳۶۲
بدینوسیله به اطلاع می رساند :

به مناسبت هفته پژوهش سمینار آموزشی تحت عنوان "روشهای جذب و استخدام ، رفتارسازمانی ،الزامات و حمایت های قانونی پس از استخدام "

توسط استاد سعید ناصری از مدرسین محترم گروه مدیریت دانشکده علوم انسانی واحد ، عضو محترم مراجع حل اختلاف وزارت کار ، عضو انجمن مدیریت منابع انسانی ایران ،مشاور منابع انسانی چندین سازمان و شرکت و  کارشناس محترم عالی رادیو اقتصاد

در روز چهارشنبه  94/9/25  از ساعت 16 تا 17:30  در محل  امفی تئاتر دانشکده علوم انسانی واحد برگزار می گردد.

لذا  به کلیه  دانشجویان و کارکنان محترم واحد  شرکت در این  سمینار آموزشی ،با توجه به کاربردی بودن مطالب  آن توصیه می گردد.

توضیح آنکه به  کلیه شرکت کنندگان  ،گواهی  نامه  شرکت در سمینار  ارائه خواهد شد .

حضور ارزنده شما عزیزان در این سمینار باعث سرافرازی است.

آدرس برگزاری سمینار : شهرک  قدس - میدان صنعت، بلوار فرحزادی، بلوار دادمان، ایستگاه سپهر،خ درختی - خیابان شهید ثقفی - پلاک 63 - دانشکده علوم انسانی واحد تهران غرب - سالن آمقی تئاتر واحد

تلفن تماس : 22122993