برگزاری کارگاه "آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری کارکنان" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۰۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۱ کد : ۳۶۲۷

کارگاه آموزشی و توجیهی با موضوع "آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری کارکنان روز شنبه 5مرداد 98 در مجتمع آموزشی پیامبر اعظم(ص) واحد تهران غرب برگزار گردید.

این کارگاه  توسط دکترگل محمدی استاد دانشگاه تهران برگزار گردید وبه موضوعات مختلف از جمله اخلاق وآداب پوشش در محیط دانشگاهی مورد بحث و بررسی قرار گرفت . درادامه این کارگاه، جلسه به صورت پرسش و پاسخ (توسط مدرس و کارکنان) به  کار خودپایان داد.

شایان ذکر است  این کارگاه از ساعت 8صبح  الی16 بعد از ظهر ادامه داشت و مورداستقبال جمع کثیری از کارکنان واحد تهران غرب قرار گرفت.