کارگاه آموزشی توجیهی «دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری» ویژه کارکنان در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

۰۷ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۱ کد : ۳۶۲۹

به گزارش روابط عمومی واحد، کارگاه آموزشی و توجیهی دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی رفتاری ویژه کارکنان، روزدوشنبه از ساعت 8 الی 16 با حضور رئیس دانشکده، اساتید و کارکنان در سالن اجتماعات شهید موسوی دانشکده فنی مهندسی برگزار شد.

در این کارگاه، دکتر جعفر گل محمدی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در رابطه با فرایند اجرایی کردن دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی رفتاری کارکنان در سازمان با محوریت (اصول اخلاقی شامل: اصل برابری، اصل حاکمیت قانون در مناسبات اداری، اصل شهروند مداری، اصل احترام و اعتماد، اصل شفافیت، اصل پاسخگویی، اصل عدم سوء استفاده از موقعیت شغلی، اصل تعهد و وفاداری به سازمان، اصل به کارگیری مهارت و تخصص، رعایت نظم و انضباط در انجام فعالیتها، احترام به ارباب رجوع) پروتکل های اخلاقی، کدهای رفتاری، آداب پوشش... به ارائه سخنرانی پرداخت. در پایان حاضرین در خصوص مسائل مطرح شده به صورت پرسش و پاسخ به بحث و تبادل نظر پرداختند.