جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۲ کد : ۳۶۴۸

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ساعت 7/30 روز سه شنبه  مورخ 1398/05/15 با حضور تمام اعضاء در اتاق شورای ساختمان ستادی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی واحد؛ این جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید آغاز ، در ابتدا سرکار خانم دکتر داداندیش  رئیس واحد،ضمن خیر مقدم نکاتی پیرامون جلسات شورای فرهنگی ایراد فرمودند، رئیس شورای فرهنگی دانشگاه ضمن تاکید بر طرح مباحث اساسی و کلان فرهنگی در جلسات شورای فرهنگی خواستار استفاده حداکثری از ظرفیت بالای این شورا شدند.

در ادامه جناب آقای دکتر گیوریان معاونت فرهنگی دانشجویی واحد دستور کار جلسه را که شامل (برگزاری کارگاه آموزشی آراستگی و شئون رفتاری ویژه استادان، روز کارمند، برنامه های محرم و صفر، هفته دفاع مقدس، و برنامه دانشجویان جدیدالورد) را مطرح نمودند .

در ادامه جلسه اعضای محترم شورای فرهنگی با بیان نظرات و دیدگاههای خود، پیشنهاداتی در خصوص اجرای برنامه فرهنگی ارائه نمودند،جلسه راس ساعت 10 صبح با ذکر صلوات بر محمد(ص) و آل محمد پایان یافت.