آغاز امتحانات دوره تابستان سال تحصیلی ۹۸-۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۳ کد : ۳۶۵۵

به گزارش روابط عمومی واحد، به همت حوزه معاونت آموزشی واحد تهران غرب و بر اساس تقویم آموزشی، امتحانات دوره تابستان سال تحصیلی 98-97 از امروز شنبه 26 مرداد آغاز و تا 31 مرداد ادامه خواهد داشت.

این گزارش حاکی است، علیرغم تعطیلات تابستان دانشگاه آزاد اسلامی از 21 لغایت 31 مردادماه، به منظور خدمات رسانی و رفاه حال دانشجویان، این واحددانشگاهی امتحانات خود را بر اساس تقویم آموزشی بدون تغییر، در بازه زمانی مشخص شده در چهار دانشکده فنی و مهندسی، علوم انسانی، هنرومعماری و مدیریت برگزار خواهد نمود.

در اولین روز برگزاری امتحانات خانم دکتر پروین داداندیش، رئیس واحد در محل برگزاری امتحانات دانشکده ها حضور یافت و از روند برگزاری امتحانات بازدید کرد.

ایشان ضمن قدردانی از عوامل اجرایی بر لزوم اجرای دقیق قوانین و رعایت نظم در برگزاری امتحانات تأکید کرد.