گزارش سمینار آموزشی

۲۹ آذر ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۹ کد : ۳۷۲
به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب

به مناسبت هفته پژوهش سمینار آموزشی تحت عنوان "روشهای جذب و استخدام ، رفتارسازمانی ،الزامات و حمایت های قانونی پس از استخدام "توسط استاد سعید ناصری از مدرسین محترم گروه مدیریت دانشکده علوم انسانی واحد ، عضو محترم مراجع حل اختلاف وزارت کار ، عضو انجمن مدیریت منابع انسانی ایران ، از مشاوران صاحب نام در حوزه منابع انسانی و کارشناس محترم عالی رادیو اقتصاد در روز چهارشنبه 25 آذرماه از ساعت 4 تا6/30 در محل آمفی تئاتر دانشکده علوم انسانی واحد با حضور رئیس و معاون محترم دانشکده و جمع کثیری از اساتید و دانشجویان و کارکنان آن برگزار گردید.

در این سمینار استادناصری در خصوص دیدگاه خاص دانشجویان نسبت به خود و تلاش در جهت ارتقاء سطح دانش فنی و تخصصی و کسب مهارت ها همزمان با تحصیلات دانشگاهی خصوصاً در حوزه زبان های خارجی و مهارت های هفتگانه کامپیوتر به عنوان الزامات جذب و استخدام ، همچنین لزوم استفاده بهینه از دوران کارورزی و کار پاره وقت دانشجویان در جهت آشنایی با سازمانها و مراکز کسب و کار تاکید کرده وبیان نمودند که یافتن شغل باید بر اساس علاقه و روحیه و ترجیحا متناسب با رشته تحصیلی باشد.سپس در خصوص نحوه موفقیت در جذب و استخدام و روشهای مصاحبه راهکارهایی ارائه نمودند.

از دیگر مباحث مهم سمینار ارائه راهکارها و روشهای آداب معاشرت در محل کار و رفتار سازمانی بود .در این خصوص استاد ناصری آداب معاشرت و خوش رفتاری و رفتار سازمانی را دستور زبان تعاملات اجتماعی دانسته و آن را یکی از مهمترین شاخص های جذب و استخدام، رشد سازمانی و موفقیت کارکنان و همچنین عامل بسیار مهمی در آرامش درونی و بهره وری سازمان اعلام نمودند.

همچنین در خصوص روشهای مذاکره و نحوه ارتباط با همکاران و رعایت سلسله مراتب سازمانی راهکارهای مناسبی ارائه و در خاتمه به مبحث الزامات و حمایت های قانونی پس از استخدام پرداختند.