شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار می نماید.

۱۵ دی ۱۳۹۴ | ۰۳:۲۸ کد : ۳۹۳
بدینوسیله به اطلاع می رساند : شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب اقدام به برگزاری همایش ملی زن و مدیریت در نظام آموزش عالی نموده است. اهداف ، محورهای همایش ، گاه شمار همایش و سایر اطلاعات مورد نیاز در ذیل آورده شده است .

اهداف:

نبیین وضعیت موجود حضور زنان در آموزش عالی.

ترسیم وضعیت مطلوب حضور زنان در آموزش عالی.

شناسایی محدودیت ها و موانع دستیابی زنان به پست های مدیریتی در آموزش عالی.

شناسایی و تبیین زمینه های لازم جهت بهبود وضعیت موجود با توجه به دیدگاه های دینی و نظرات اندیشمندان مسلمان.

شناسایی و تبیین زمینه های لازم جهت بهبود وضعیت موجود با توجه به تجارب داخلی و خارجی. تبیین الگوهای راهبردی و عملیاتی فرهیخته سازی زنان در راستای احراز پست های مدیریتی در آموزش عالی.

محورهای همایش:

جایگاه، نقش و الگوهای زنان در مدیریت دانشگاهی و نقش سازنده و مسئولیت پذیری آنها در تعاملات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی کشور.

منابع، جایگاه و نقش زنان در مدیریت دانشگاه ها و تحلیل های راهبردی(SWOT).

روش های اطلاع رسانی، ترغیب، قانع سازی و تقویت جایگاه زنان در داشبورد مدیریتی در آموزش عالی.

راهکارها و مدل های بهره وری در حوزه اشتغال و اثرگذاری زنان در جایگاه های مدیریتی آموزش عالی.

الگوهای موفق مدیریت و رهبری زنان با رویکردهای رسانه، خلاقیت، کارآفرینی در آموزش عالی. زمینه های فرهنگی و حضور زنان در پست های مدیریتی در آموزش عالی.

زمینه های نهادی و فرا نهادی تاثیرگذار بر جذب و ارتقاء زنان در مدیریت آموزش عالی. نگرش های موجود به مدیریت زنان در آموزش عالی.

مدیریت زنان در آموزش عالی، ایران و جهان. شیوه های توانمند سازی زنان جهت احراز پست های مدیریتی در آموزش عالی.

ارائه الگوهای بهینه در زمینه فرهنگی و اجتماعی در راستای دست یابی زنان به پست های مدیریت در آموزش عالی.

زنان و تجربیات مدیریت در آموزش عالی.

گاه شمار همایش

• مهلت ارسال آثار حداکثر 94/10/30
  • زمان داوری حداکثر 94/11/25
  • زمان برپایی نمایشگاه 94/12/5
  • زمان اختتامیه همایش 94/12/5

شماره تماس : 88967904 - 88965618

آدرس اینترنتی همایش: www.wmhe.ir

آدرس ایمیل ارسال مقالات: info@wmhe.ir

آدرس دبیرخانه همایش: تهران- بلوار کشاورز خیابان علیرضا دائمی خیابان سازمان آب دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی واحد تهران جنوب

توجه : مقالات منتخب در سایت های سیویلیکا و SID نمایه و در ژورنالهای ISIو ISC چاپ می شود.