حضور واحد تهران غرب در مراسم یادواره شهدای مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی به همراه تصاویر

۰۴ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۱:۵۵ کد : ۴۰۰
.
حضور  واحد تهران غرب در مراسم  یادواره شهدای مدافع  حرم دانشگاه آزاد اسلامی به همراه تصاویر

مراسم گرامیداشت شهدای مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز دوشنبه سوم خردادماه 95 مصادف با آزادسازی خرمشهر با حضور دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سیدطه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی و خانواده‌های شهدای مدافع حرم در سالن کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.

در این مراسم دکتر داداندیش سرپرست محترم واحد به همراه  معاون دانشجویی فرهنگی ،روسای دانشکده ها وبرخی مدیران و کارکنان واحد وسرپرست روابط عمومی و خانواده محترم شهید "سید مصطفی موسوی" جوانترین شهید مدافع حرم و دانشجوی رشته مهندسی مکانیک واحد تهران غرب حضورصمیمانه داشتند.