اولین رویداد استارت آپی در حوزه صنعت توانبخشی دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران غرب آغاز به کار کرد

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۰ کد : ۴۰۸۱

اولین رویداد  استارت آپی در حوزه صنعت توانبخشی دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران غرب آغاز به کار کرد

به گزارش روابط عمومی واحد؛ همزمان با روز جهانی معلولین، اولین رویداد دو روزه استارت آپی در حوزه صنعت توانبخشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با مشارکت شرکت همیار مکانیک کوشا، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، مرکز آموزشی رعد، امروز چهارشنبه ۱۳ آذرماه ۹۸ آغاز به کار نمود.

حمایت از ایده ها و نیازهای صنعت توانبخشی و کمک به سالمندان، معلولین و جانبازان  از اهداف این رویداد میباشد . در این میان 106 ایده از 20 شهر به دبیرخانه رویداد مستقر در واحد تهران غرب، ارسال گردید که پس از داوری تخصصی، حدود 15 ایده جهت رقابت در این رویداد انتخاب شدند. همچنین 3 نیاز پرتکرار معلولین، جانبازان و سالمندان شناسایی شده که جهت ایده پردازی، در رویداد دراختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت. تعداد 140 فارغ التحصیل و دانشجوی رشته های مختلف از دانشگاه های سراسر کشور نیز درخواست مشارکت در این رویداد را داشتند که پس از شرکت در پیش رویداد با عنوان کارگاه خلاقیت که روز جمعه 8 آذرماه برگزار گردید، 50 نفر از ایشان مجوز ورود به رویداد را اخذ نمودند.