اطلاعیه جهت ثبت نام نیمسال دوم 95-94 دانشجویان میهمان و انتقال

۳۰ دی ۱۳۹۴ | ۱۴:۴۴ کد : ۴۱۵
بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان واحدتهران غرب ، متقاضی میهمان و انتقال در نیمسال دوم 95-94 می رساند جهت ثبت نام به دستورالعمل های زیر توجه نمایند :

اطلاعیه جهت ثبت نام نیمسال دوم 95-94 دانشجویان میهمان و انتقال

دانشجویانی که با درخواست میهمانی و انتقال آنها به واحد تهران غرب موافقت گردیده است از تاریخ 94/11/03 لغایت 94/11/07 جهت ثبت نام به ساختمان اداری دانشگاه واقع در قلهک مراجعه نمایند.

مدارک لازم جهت ثبت نام به شرح ذیل می باشد:

1. اصل مدارک اسکن شده در سامانه توسط دانشجو

2. کنترل و اطمینان از ارسال لیست دروس و کارنامه کل تحصیلی تایید شده توسط واحد مبدأ در سایت نقل و انتقالات

3. اصل و کپی شناسنامه

4. یک قطعه عکس 4*3

5. تکمیل و ارائه فرم ثبت نام دانشجوی میهمان و انتقال

(جهت دریافت فرم ثبت نام به قسمت معاونت دانشجویی - فرم های دانشجویی  و یا برروی لینک زیر کلیک نمایید.

/uploads/home/sabte-moshakhasat.bmp

تذکر مهم : در صورت وجود هرگونه نقص در مدارک مذکور از ثبت نام نامبرده ممانعت خواهد گردید.

ضمناً لازم به ذکر می باشد میهمانان دائم می بایست لیست دروس (فرم شماره 2) مربوط به نیمسال مربوطه را همراه داشته باشند.

"اطلاعیه دانشجویان میهمان و انتقال به سایر واحدها در نیمسال دوم 95-94 "

دانشجویانی که با درخواست میهمانی و انتقال آنها به واحدهای دیگر موافقیت گردیده است پس از هماهنگی با کارشناس گروه خود جهت ارسال لیست دروس و با همراه داشتن اصل مدارک مثبته اسکن شده در سایت و کارنامه تحصیلی جهت ثبت نام به واحد مقصد مراجعه نمایند.

دانشجویان انتقالی پس از ثبت نام در واحد مقصد جهت انجام امور تسویه حساب و ارسال پرونده، به ساختمان ستادی (قلهک) مراجعه نمایند.