نشست هم‌اندیشی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با مدیران گروه های آموزشی برگزار شد.

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۶ کد : ۴۱۶۰

به گزارش روابط عمومی واحد، نشست هم اندیشی  با حضور خانم دکتر داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، دکتر گیوریان،معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر پیشگر، معاون دانشجویی و فرهنگی و مدیران گروههای آموزشی دانشکده ها بطور جداگانه برگزار شد.

در این نشست که با هدف بررسی و همفکری در مسائل آموزشی، دانشجویی و فرهنگی و استفاده از ظرفیتهای دانشگاه برگزار شد، دکتر داداندیش، با تاکید بر  لزوم دقت و رسیدگی به مسائل آموزشی ،  تشکیل جلسات مستمر با اساتید هر گروه توسط مدیر گروه به منظور کاهش افت تحصیلی، حمایت علمی و طرح مسائل آموزشی، دانشجویی و فرهنگی در شورای گروه را از اولویت های مهم برشمرد.

وی با بیان اینکه پیشرفت و توسعه دانشگاه همت جمعی همه رؤسا، مسئولین و کارمندان را می طلبد، استفاده از اساتید هیأت علمی به جای حق التدریس، برخورد دوستانه  اساتید و مدیران گروه و مسئولان دانشکده با دانشجویان و راهنمایی و هدایت آنها به منظور کاهش آسیب های اجتماعی (احتمالی که مختص این گروه سنی است) را  از دیگر موارد تعامل و هم افز ایی  بین همکاران دانست.

در بخش دیگری از این نشست در خصوص تلاش جهت ارتقاء سطح کیفی و علمی گروه آموزشی دانشجویان، برگزاری دوره های تخصصی، همایش های علمی، پاسخگویی صحیح، به موقع و مناسب به دانشجویان، رعایت شئونات فرهنگی (اساتید و دانشجویان)، هدایت و تشویق اساتید به کارگروه آراستگی، بحث و تبادل نظر گردید.