جلسات هماهنگی ثبت نام دانشجویان جدیدالورود بهمن ۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد

۳۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۵ کد : ۴۲۶۵

به گزارش روابط عمومی واحد، دو جلسه جهت هماهنگی ثبت نام دانشجویان جدیدالورود (بهمن 98) دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران غرب با حضور دکتر گیوریان، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر پیشگر، معاون دانشجویی – فرهنگی، دکتر لشکری زاده، مدیرکل حوزه ریاست، مدیر آموزش واحد، روسای دانشکده ها و مدیران آموزشی دانشکده ها برگزار شد.

دکتر گیوریان با تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش همکاران در روند پذیرش دانشجویان جدیدالورود گفت: ثبت نام دانشجویان ورودی جدید در هر مقطعی همکاری گسترده و بیش از پیش سایر حوزه ها به ویژه حوزه های مرتبط را می طلبد.

وی ضمن درخواست ارائه گزارش از حوزه های مختلف در خصوص نقاط ضعف و قوت برگزاری در زمان ثبت نام اظهارکرد: برخورد محترمانه و اخلاق مدار با دانشجویان و خانواده های آنها از مهمترین دغدغه های مجموعه مدیریتی دانشگاه است که در استقبال از دانشجویان جدیدالوروداهمیت بیشتری دارد.

جلسات هماهنگی به منظور بررسی فرآیند ثبت نام دانشجویان ورودی بهمن 98 در ساختمان ستادی و مجتمع پیامبراعظم(ص) برگزار گردید.

گفتنی است ثبت نام حضوری این دانشجویان از 30 دی ماه 1398 آغاز و در محل دانشکده های مربوطه انجام خواهد پذیرفت.