آخرین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به صورت مجازی

۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۰:۴۶ کد : ۴۴۲۴

به گزارش روابط عمومی واحد آخرین شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بصورت مجازی برگزار شد

در این جلسه ارزیابی کلاسهای غیرحضوری برگزار شده در دانشکده ها و گروهها که هفته گذشته برگزار شد، بررسی دلایل مشارکت دانشجویان در کلاسها، نحوه و اجرای دفاع از پروپوزالهای دانشجویان، آمادگی برای بازگشایی واحد بر اساس تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا و بخشنامه صادره از سازمان مرکزی دانشگاه،مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

در ادامه این جلسه، از همکارانی که در ایام تعطیلی کلاسها، درخواستهای دانشجویان را انجام داده اند، همکاران حوزه اداری مالی، قسمت پشتیبانی جهت در اختیار قرار دادن مواد ضدعفونی به همکاران و ضدعفونی فضای اداری و آموزشی دانشگاه تقدیر و تشکر شد.

جلسه با آرزوی بهروزی و سلامتی برای همه همکاران و امید به اینکه در سال نو مشکل کرونا حل شود به پایان رسید.