دانشگاه برخط؛ آموزش الکترونیک ۳۷/ مشیری در گفتگو با آنا مطرح کرد؛
مدیریت صحیح آموزش مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی/ لزوم ایجاد سیستم جامع آموزش الکترونیک در شرایط کرونایی
دبیر انجمن علمی دانشجویان رشته مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با مدیریت صحیح آموزش مجازی در شرایط کرونایی به همگان ثابت کرد که میشود با رجوع به نخبگان و جوانان کارهای سخت را در مدت زمان بسیار کوتاه و با نتایج عالی انجام داد.
به گزارش روابط عمومی واحد، آرین مشیری در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی دانشگاهها اظهار کرد: آموزش الکترونیک در این شرایط یکی از کارهای خوبی است که توسط دانشگاهها دنبال میشود و برخی دانشجویان از آن استقبال میکنند.
وی افزود: با توجه به اینکه مشخص نیست ویروس منحوس کرونا تا چه مدتی در کشور شیوع دارد، ضرورت دارد که دانشجویان در آموزش غیرحضوری بهصورت فعال شرکت کنند تا به روند آموزش آنان که آیندهسازان کشور هستند، لطمهای وارد نشود.
دبیر انجمن علمی دانشجویان رشته مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان در مدت زمان بسیار کوتاهی سیستم جامع آموزش از راه دور را در شرایط کرونایی راهاندازی کرد، گفت: این دانشگاه به دنبال حفظ سلامت دانشجویان و خانوادههای آنان است، میخواهد که روند آموزش دانشجویان تعطیل نشود و آموزش آنلاین بهطور جدی دنبال شود.
مشیری ادامه داد: راهاندازی سیستم جامع آموزش برخط در مدت زمان کوتاه مسلماً کار دشواری بوده است اما هر کار سختی اگر به متخصصان سپرده شود ممکن میشود؛ دانشگاه آزاد اسلامی با مدیریت صحیح آموزش مجازی در شرایط کرونایی به همگان ثابت کرد که میشود با رجوع به نخبگان و جوانان کارهای سخت را در مدت زمان بسیار کوتاه و با نتایج عالی انجام داد.
وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از سالیان قبل تجربه راهاندازی سیستم جامع آموزش از راه دور را در کارنامه خود دارد و میتواند آن را در اختیار سایر دانشگاهها و مراکز آموزشی قرار دهد، تا آنان نیز سیستمی مشابه آموزش برخط دانشگاه آزاد برای دانشجویان خود فراهم کنند.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با اشاره به اینکه ایجاد سیستم جامع آموزش الکترونیک در شرایط کرونایی با توجه به تحصیل ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار دانشجو در سطح کشور بسیار حیاتی و لازم است، افزود: این سیستم جایگزین آموزش حضوری شده است و میتواند از تمرکز جمعیت در دانشگاهها و حجم بالای عبور و مرور در خیابانها و وسایل حمل و نقل عمومی کم کند و از سرعت شیوع بیماری بکاهد.
مشیری گفت: با توجه به اعلام پاندمی از طرف سازمان بهداشت جهانی و درگیر شدن بسیاری از کشورها با بیماری کرونا مشخص نیست که این ویروس چه زمانی به طور کامل ریشهکن میشود؛ با توجه به گستردگی این بیماری در سطح جهان، اگر هر کشوری که درگیر با ویروس کروناست بتواند آن را مهار کند و به طور کامل از بین ببرد هیچ تضمینی وجود ندارد که دوباره از گوشهای از جهان این بیماری وارد کشور نشود و دوباره تعداد بسیاری را آلوده نکند.
وی خاطرنشان کرد: ظرفیت بهداشت و درمان کشور محدود است و اگر بسیاری از مردم در مدت زمان کوتاه به ویروس کرونا مبتلا شوند روند درمان با مشکل مواجه میشود؛ بسیاری از پزشکان و پرستاران در حال حاضر خسته شدهاند و مردم باید با رعایت دقیق نکات بهداشتی به کادر پزشکی و درمانی کشور کمک کنند؛ در این شرایط سخت و حساس باید به فکر مدافعان سلامت باشیم و برای سلامتی آنها دعا کنیم، همچنین دولتمردان باید با اتخاذ تصمیم مناسب جلوی آسیب بیشتر کرونا را بگیرند. امیدواریم بهزودی کرونا از بین برود و شاهد حضور پرشور و نشاط دانشجویان در محیطهای علمی و دانشگاهی باشیم.